Mogući su i produžeci Zvezde i Omonije!

Milunović i Zvezda gostuju Omoniji

Mogući su i produžeci Zvezde i Omonije!

Fudbal -
Rezultat je otvoren i za nas i za njih. Vrlo je moguće i da revanš bude tvrd, prepun taktičkih nadmudrivanja, kaže Luka Milunović

Namazani Kiprani.Fudbaler Crvene zvezde Luka Milunović veruje da će crveno-beli u četvrtak uspeti da prođu kiparsku Omoniju i plasiraju se u plej-of za igranje u Ligi Evrope. Mladi napadač smatra kako je vrlo moguće da konačan pobednik ne bude poznat posle 90 minuta u Nikoziji.- Znamo šta nam spremaju Kiprani! Odredili su da utakmica počne u 19 sati po njihovom, odnosno u 18 časova po našem vremenu. Biće velika sparina i vlažnost, ali mi se ne plašimo. Kako bude nama, biće i njima. I kod nas su paklene vrućine poslednjih dana, navikli smo - rekao je Luka Milunović i dodao:- U Beograd je Omonija došla da se brani i odbrani. Uspeli su u tome. Ne znam kako će igrati pred svojim navijačima. Rezultat je otvoren i za nas i za njih. Vrlo je moguće i da revanš bude tvrd, prepun taktičkih nadmudrivanja. Ne isključujem da se pobednik ne bude znao ni posle 90 minuta, te da uslede produžeci.Luka Milunović imao je veliku šansu u Beogradu, kada je mogao da postigne gol i donese vrednu pobedu Crvenoj zvezdi, ali ga je lopta iznenadila.- Šteta je što nismo postigli jedan gol, koji bi nam mnogo značio. Ali, šta je tu je, nema predaje, spremni smo na sve na Kipru, da popravimo realizaciju. Mislim da možemo da postignemo jedan gol, možda i dva.(A. R.)

Portorikanka na Marakani!Portorikanka Samira Parilja, velika navijačica Crvene zvezde koja je postala poznata posle objavljivanja snimaka na kojima na srpskom peva pesme crveno-belih, posetila je Beograd i omiljeni joj fudbalski klub.- Veoma sam srećna što mi se pružila prilika da dođem u Beograd i upoznam igrače Crvene zvezde. Ovde je zaista prelepo i mogu da kažem da su Srbi slični narodu iz Portorika - rekla je simpatična devojka, koja se udala za Srbina, pa se sada zove Samira Parilja Parilović.

Traže zamenu za KaduaPosle povrede Brazilca Kadua, koji će pauzirati osam meseci, čelnici Crvene zvezde ozbiljno razmišljaju o dovođenju još jednog veznog igrača. Finansijske mogućnosti crveno-belih nisu velike, pa će se tražiti jeftin ili slobodan fudbaler.Izbor će pre svega biti domaći igrač sa čistim papirima, mada je moguće i dovođenje nekog stranca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track