Šampionka stigla u Pariz

Monika Seleš dodeljuje pehar na Garosu

Tenis

- I sada kada se osvrnem na svoju karijeru, Rolan Garos i mojih 16 i po godina kada sam ga osvojila biće uvek posebni za mene, izjavila je Monika u Parizu

monika seleš, knjige,

Nekada najbolja jugoslovenska i svetska teniserka Monika Seleš stigla je u Pariz gde će učestvovati na ceremoniji dodele pehara pobednicima.

Još uvek najmlađa pobednica Grend Slem turnira u Parizu, koji je osvojila kada je imala tek nešto više od 16 godina, Monika izgleda bolje nego ikad.


- I sada kada se osvrnem na svoju karijeru, Rolan Garos i mojih 16 i po godina kada sam ga osvojila biće uvek posebni za mene, izjavila je Monika u Parizu.

Uz mnogo problema koje je imala sa fizičkim i psihičkim zdravljem tokom karijere, Selešova kaže da je ipak zadovoljna svime što je postigla.

- Svi koji uspevaju da urade velike stvari nisu uvek izbalansirane ličnosti. Kao dete, ja to svakako nisam bila, a ipak sam ostvarila veliku karijeru. Nakon toga uspela sam i da preuzmem kontrolu nad svojim životom i da vremenom vratim sve stvari na mesto, dodala je Monika.

Selešova je osvajala Rolan Garos tri puta (1990, 1991. i 1992. godine), a ukupno devet puta trijumfovala je na Grend Slem turnirima.

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (3)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Cane Cacak

  Cane Cacak

  Mala Mo.........
  kako sam bio zaljubljen u tebe.

  12 Odgovori 
 • mila

  mila

  svi smo je obozavali.

  8 Odgovori 
 • mlbrnsrb

  mlbrnsrb

  neverovatan sexepil, koja zena bre, huh...

  2 Odgovori 

Poslednji komentar

 • mlbrnsrb

  mlbrnsrb

  neverovatan sexepil, koja zena bre, huh...

  2 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Političari u Srbiji i Albaniji imaju priliku da odmerenim i odgovornim izjavama daju pozitivan doprinos Denis Kif ambasador Velike Britanije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!