MONSTRUMI: Majka i očuh silovali dete (4) u zatvorskoj sobi za posete?!
Foto: Reuters

Čuvari se pravili ludi

MONSTRUMI: Majka i očuh silovali dete (4) u zatvorskoj sobi za posete?!

Planeta -
Sinu stavila povez preko očiju i naterala ga da klekne na stolicu, a zatim mu je držala ruke dok ga je budući očuh brutalno silovao. Osuđeni na po 20 godina robije

STRAZBUR - Francuskinja i njen nevenčani muž osuđeni su na po 20 godina robije za silovanje i pomoć u silovanju četvorogodišnjeg deteta u sobi za posetu u zatvoru u Tulu u neposrednoj blizini zatvorskih čuvara koji nisu reagovali i sprečili brutalni čin.

Deteteov očuh Lajonel Bartolomej (31) koji se nalazio u zatvoru od avgusta 2009. zbog nasilja i majka silovanog dečaka Sabrina Boner (25) priznali su sve tačke optužnice za silovanje i seksualno zlostavljanje deteta koji sada ima osam godina.

U pritvorskom centru u zatvoru u Tulu, majka je svom sinu stavila povez preko očiju i naterala da klekne na stolicu ispred njenog nevečanog muža i zatim mu držala ruke dok je on dete brutalno silovano.

Ceo slučaj je pokrenuo pitanje, zašto zatvorsko osoblje nije zaustavilo silovanje deteta niti je primetilo šta se odvija u postoriji koja bi trebalo da bude pod nadzorom tokom posete zatvoreniku koji je izdržavao zatvorsku kaznu zbog nasilja u porodici sa dijagnozom šizofrene tendencije.

Istražitelji su otkrili da su crne kese za đubre bile korišćene za pokrivanje stakla na vratima soba za posete, prenela je agencija AFP.

Tužilac je u slučaju pred sudom u Strazburu opisao ponašanje majke deteta kao ponašanje koje nije svojstveno ni životinjama prema svojim mladuncima i ocenio da je očuh silovatelj "sadista u najčistijem obliku."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track