Musiću pozlilo: Ubica manekenke opet u bolnici

Drugi put za mesec i po dana

Musiću pozlilo: Ubica manekenke opet u bolnici

Crna Hronika -
Premešten jer ima psihičkih problema, a boluje i od dijabetesa

BEOGRAD - Darijan Musić (25), koji je osumnjičen da je na smrt pretukao manekenku Vladislavu Červenka (25), u ponedeljak je ponovo prebačen u bolnicu Centralnog zatvora u Beogradu. Lekari su zahtevali da se premesti iz Okružnog zatvora na Klisi jer ima psihičkih problema, a boluje i od dijabetesa.

Musiću je ovo drugi put da, od 14. novembra, boravi u bolnici. Prethodno je tamo proveo oko mesec dana zbog, kako je tvrdio, akutno teškog psihičkog stanja u koje je zapao posle zločina za koji se tereti. Pre nego što je prvi put napustio ćeliju Okružnog zatvora na Klisi, navodno je pokazivao i suicidne ideje. Posle samo desetak dana provedenih iza rešetaka novosadskog zatvora, ponovo je premešten u bolnicu beogradskog CZ, zbog lošeg psihičkog stanja.

Iako je od njegovog hapšenja, zbog sumnje da je 12. novembra u svom stanu na 12. spratu zgrade u ulici Fruškogorskoj 6 brutalno premlatio dugogodišnju devojku i vršnjakinju Vladislavu Červenka, Musić još nije izneo svoju odbranu, već se i dalje brani ćutanjem.

I

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja