MONTE KARLO: Federer u Novakovoj polovini žreba
Foto: AP

Švajcarac na putu ka odbrani titule

MONTE KARLO: Federer u Novakovoj polovini žreba

Tenis -
Đoković bi u četvrtfinalu mogao da se sastane sa Žo-Vilfredom Congom, a u projektovanom polufinalu rival bi mu bio Rodžer Federer

MONTE KARLO - Srpski teniser Novak Đoković slobodan je u prvom kolu turnira iz Masters serije 1000 u Monte Karlu, a njegov rival u drugom kolu biće najverovatnije Francuz Benoa Per, rezultat je žreba za ovaj turnir na šljaci.

Đoković bi u četvrtfinalu mogao da se sastane sa Žo-Vilfredom Congom, a u projektovanom polufinalu rival bi mu bio Rodžer Federer. Prema istoj projekciji u drugom polufinalu mogli bi da se sastanu Rafael Nadal i Stanislas Vavrinka. To znači da je moguća repriza prošlogodišnjeg finala u kome je Đoković savladao Nadala i prekinuo niz od osam godina dominacije.

Đoković je uoči starta turnira ponovo pričao o trenerima Marjanu Vajdi i Borisu Bekeru.

"Marjan Vajda za mene nije samo trener, on je za mene i moju porodicu pravi prijatelj, neko ko je tu u najtežim trenucima. Neko ko deli dobre i loše momente sa mnom u životu, kao i životna iskustva. Znači, očigledno je da me zna vrlo dobro, zna me više nego Boris, naravno, ali je Beker tek počeo da radi sa nama i mogu da istaknem da imamo odličnu komunikaciju. Nadam se da će Beker biti uz mene u Monte Karlu", rekao je Đoković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track