MOTOROM U SMRT: Bračni par poginuo u udesu kod Mojsinja
Foto: Nemanja Pančić

Tragedija

MOTOROM U SMRT: Bračni par poginuo u udesu kod Mojsinja

Crna Hronika -
Načelnik hitne pomoći u Čačku Slobodan Vidojević potvrdio je da su u nesreći dva lica izgubila život. Vidojević je rekao da su u nesreći povređene još tri osobe, od kojih dvoje dece

Bračni par iz Čačka poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 15,30 časova kod mesta Mojsinje između Čačka i Kraljeva.

Do nesreće je došlo kada su se supružnici koji su bili na motru zaukucali u automobi BMW, koji se kretao iz suprotnog smera. Od zadobijenih povreda supružnici su preminuli na licu mesta...

Uviđaj nije mogao da počne do dolaska istražnog sudije, tako da su tela stradalih ležala na putu više od sat vremena, a saobraćaj se odvijao usporeno samo jednom trakom.

Prema rečima zamenika portparola PU Čačak Vesne Ristanović, uviđaj obavlja zamenik osnovnog javnog tužioca u Čačaku Mirjana Tomašević Đondrić u prisustvu policijskih službenika.

Načelnik hitne pomoći u Čačku Slobodan Vidojević potvrdio je da su u nesreći dva lica izgubila život. Vidojević je rekao da su u nesreći povređene još tri osobe, od kojih dvoje dece.

Oni su, kako je dodao, zbrinuti u čačanskoj bolnici i trenutno su van životne opasnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track