MOŽDA I UPALI: Ovo je tajna brazilska formula za uspešan flert!

Hit u Austriji

MOŽDA I UPALI: Ovo je tajna brazilska formula za uspešan flert!

Austrija -
Uspeh je, tvrde iskusni Brazilci, zagarantovan, a meta ovog suptilnog napada sigurno neće ostati ravnodušna

BEČ - Dok u Brazilu traje Svetsko prvenstvo u fudbalu, u Austriji su ovih dana hit brazilska pravila za flertovanje. Brazilci su, kažu upućeni, pravi majstori flertovanja, a njihov uspeh u osvajanju suprtonog pola leži upravo u tajnoj formuli 3-10-3, koja se munjevitom brzinom prenosi društvenim mrežama širom Austrije.

Formula 3-10-3 znači tri sekunde gledati nekoga direktno u oči, posle toga skrenuti pogled i 10 sekundi gledati u stranu, pa opet tri sekunde gledati u oči željene osobe. Uspeh je, tvrde iskusni Brazilci zagarantovan, a meta ovog suptilnog napada sigurno neće ostati ravnodušna.

Brazilci takođe smatraju da je najbolje “oružje” za flertovanje širok, srdačan i dobronameran osmeh, a najveće šanse za “sudar” imaju oni koji na profile na društvenim mrežama postavljaju svoje portrete sa širokim osmehom.

Rutina i dosadne floskule u komunikaciji su recept za neuspeh flerta. Uspeh može da ima samo onaj ko smisli i iznese nešto originalno, u prvom kontaktu ­ bilo da je reč o ličnom ili kontaktu preko interneta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja