Ministar se otvorio

Mrkonjić kupio prsten Ani Bekuti!

Stars

Ministar saobraćaja zasuo Bekutu darovima za njen 53. rođendan, poklonio joj nakit od belog zlata i novu kolekciju torbi „luj viton“

Milutin Mrkonjić, Ana Bekuta, restoran Radmilovac, rođendan, proslava rođendana,

Ana Bekuta i Mrka

Kad Mrka pravi žurku!
Folk pevačica Ana Bekuta proslavila je u četvrtak uveče 53. rođendan feštom koju je u njenu čast za nekoliko stotina zvanica u restoranu „Radmilovac“ organizovao ministar Milutin Mrkonjić. Skoro ceo državni vrh prisustvovao je slavlju, koje je potrajalo do zore, a pevačici će za sve poklone koje je dobila trebati kamion. Beogradske cvećare, čini se, odavno nisu bolje radile, pošto su mnoge bile prebukirane narudžbinama koje su Anini gosti dostavili u želji da slavljenici isporuče što lepše bukete. Ali najviše od svih otvorio se Mrka, pa je svoju dragu obradovao mnoštvom darova, među kojima su prsten od belog zlata i najnovija kolekcija „luj viton“ torbi, prispela specijalno za tu priliku iz Grčke!

Nije poznato da li je neko slavlje u organizaciji ministra Mrkonjića prošlo bez lomljenja čaša, tanjira i ostalog inventara. I ovoga puta je bio veoma raskalašan, pa je pod u restoranu „Radmilovac“ bio prepun srče oko stola za kojim je on sedeo. Ali to nikome nije zasmetalo, pošto je atmosfera bila izuzetno vesela. Kao što i priliči rođendanima.

(D. K.)

Ivica Dačić zoom Ivica Dačić

Od premijera cveće i pesma

Bekutin gost, kako se i očekivalo, bio je i premijer Srbije Ivica Dačić, koji je u restoran stigao oko 22 sata. Ana je od Dačića na poklon dobila fascinantan cvetni aranžman, a premijer nije štedeo ni glas, pa je pored neizostavne „Miljacke“ otpevao i nekoliko srpskih narodnih pesama. I to slavljenici na uvce.


Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (59)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Aleksa

  Aleksa

  Bruka i sramota, u bilo kojoj normalnoj zemlji ministar u vladi koji je ozenjen i otkrije se da je krisom imao ljubavnicu imao bi debelih problema u svojoj stranci i najverovatnije bi ostao bez ministarske fotelje. Samo u ovom nasem Srbistanu ministar pored zene javno paradira sa ljubavnicom i to kafanskom pevaljkom i umesto da pretrpi sankcije, on ... više dobija ministarstvo i u sledecoj vladi. Nemam reci koliko sam zgrozen.

  328 Odgovori 
 • PETAR

  PETAR

  Sramota me je i takvog ministra i takvog državnog vrha...

  252 Odgovori 
 • nikki

  nikki

  A jel' mu bila zena na Aninom rodjendanu?

  239 Odgovori 

Poslednji komentar

 • mila tihanic

  mila tihanic

  Sramota! Napravio rodjendan švalerki? Jadni smo mi kad nam premijer ide na rodjendane švalerkama svojih "ministara"...

  4 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Čim udariš sirotinju po džepu, to se smatra liberalizmom. Čudno je koliko se kod nas obožava lažni liberalizam Vesna Pešić

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!