MUŠKI PONOS: Veličina je ipak važna!

Sex

Autor:

Niži muškarci s većim penisima bili su bolje rangirani od onih s manjim

penis zoom

Veličina je ipak važna, a to potvrđuje nedavno istraživanje koje je objavljeno u časopisu Proceedings of the National Academy of Science ovog ponedeljka. Naime, istraživanje je je sprovedeno na 105 Australijanki, koje su rangirale privlačnost kod muškaraca, i  pokazalo se da je veličina zaista važna.

Ženama koje su učestvovale u istraživanju pokazivane su kompjuterski izmenjene fotografije golih muškarca koje su one ocenjivale od 1 do 7. Ono što nije bilo iznenađujuće jest da one većinom široka ramena i uske bokove smatraju privlačnijima, ali otkriveno je i da je veličina penisa usko povezana sa količinom privlačnosti.

Pokazali smo da je veličina penisa u stvari važna, ali što je još važnije, povezana je sa drugim predispozicijama. Na primer, veličina penisa imala je veći uticaj na privlačnost prema modelima koji su visoki, s obzirom na to da su proporcije veoma bitne ženama.

Iz tog je razloga zaključeno da postoji velika mogućnost da je ipak visina, a ne veličina penisa, najvažnija stvar koja se procenjuje pri privlačnosti. Niži muškarci s većim penisima bili su bolje rangirani od onih s manjim, ali su niže rangirani od onih visokih.

I dok je veličina važna, studija ipak nije pokazala da je ona jedina bitna: naime, ne treba zaboraviti da u istraživanje nisu uključeni faktori kao što su socijalni status, količina imovine ili druge karakteristike vidljive u socijalnoj interakciji.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (100)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Slaviša

  Slaviša

  Za tvoju informaciju, a na osnovu mog iskustva: veličina i debljina je važna svim ženama jer znači potencijalno veće zadovoljstvo, a svaka ima meru koja joj najviše prija. "Ishaubane" su jedino žene koje život provode pored siledžija koji se psihofizički iživljavaju nad njima, dobrano i mnogo puta opslužene žene su veoma srećne i zado ... više voljne. Svima je važna materijalna sigurost, što više to bolje, ali uvek imaju meru. Zbog tog trećeg nikad ne zaborave na sve ostalo, a naročito ne na ono prvo. Zato prestani da ih vređaš nego ako ti je mali poboljšaj tehniku i upotrebi i druge organe da ih zadovoljiš i čini to često, zaradi neki novac da bi mogle da vide da si iole odgovoran u životu i da mogu i da se oslone na tebe, ili se okreni muškarcima pa ti traži od njih sve ono što one traže od tebe. Bar ćeš biti iskreniji prema sebi.

  62 Odgovori 
 • nele

  nele

  Baš lepo, sad se ona neće odvajati od tebe a ti nećeš skidati više taj nastavak sa sebe....!!:D

  60 Odgovori 
 • taxista

  taxista

  Ma, najbitnije je da ga sto vise zena izmeri...pa koliki god da je!

  53 Odgovori 

Poslednji komentar

 • neutralan

  neutralan

  jezik?

  2 Odgovori 

Najčitanije

Facebook

Izjava dana

Ponuđeno nam je mesto vicepremijera, ali nismo prihvatili jer nismo spremni na tu vrstu obaveza Ištvan Pastor

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!
Na vrh