Muž mrtav, a žena izbodena pored njega u kritičnom stanju
Foto: Zorana Jevtic

Tragedija na Banovom brdu

Muž mrtav, a žena izbodena pored njega u kritičnom stanju

Crna Hronika -
Nezvanično, pored njegovog beživotnog tela ležala je žena u nesvesnom stanju. U stanu bilo i dvoje nepovređene dece
1 / 4 Foto: Zorana Jevtic

BEOGRAD - Mrtav muškarac od oko 35 godina sa povredama glave pronađen je jutros nešto pre 9 časova u stanu na Banovom brdu, u Ulici Petra Lekovića.

Pored njegovog beživotnog tela pronađena je žena, nezvanično strana državljanka Obale Slonovače, koja je u nesvesnom stanju prevezena u Urgentni centar na odeljenje reanimacije sa ubodnom ranom na stomaku i njeno zdravstveno stanje je zasada neizvesno.

U stanu je bilo i dvoje dece od oko dve i četiri godine, a prema nezvaničnim informacijama beživotna tela pronašala je bebisiterka koja je došla u stan.

U ovoj porodičnoj tragediji deca nisu povređena, a njih su iz stana odveli radnici Centra za socijalni rad.

Zasad se ne zna da li je posredi nesrećan slučaj ili nešto drugo, a spekuliše se navodno da je možda u pitanju ljubomora. Policija navodno još uvek nije našla oružje sa kojim je muškarac ubijen, osim što se zna da je to urađeno tupim predmetom.

Inače ova porodica kako saznaje Kurir doselila se u ovou zgradu pre 10 dana u iznajmljeni stan gde se ubistvo dogodilo.

"Žena je prevezena u Urgentni centar, a uzrok ove nesreće još nije poznat", rečeno je Hitnoj pomoći.

Telo muškarca koje je pronađeno u stanu u beogradskom naselju Banovo brdo predato je na obdukciju koja će utvrditi uzork njegove smrti, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Stanje žene koja je bez svesti takođe pronađena u stanu, stabilno je i ona nije životno ugrožena, potvrđeno je u Kliničkom centru Srbije.

"Žena je i dalje u Odeljenju za reanimaciju i u toku su dijagnostičke analize koje je bi trebalo da pokažu šta se sa njom zaista dogodilo", rekla je Zorica Marković, šefica kancelarije za informisanje Kliničkog centra Srbije.

Policija je završila uviđaj, ali nisu saopšteni detalji o okolnostima tog slučaja.

http://www.youtube.com/watch?v=CIazv-e9f60

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track