Od ponedeljka novi farmeri

Na Farmu ulaze Vendi, Hamza i Stanija

Stars

Autor:

Na imanje u Lisoviću stižu tri nova takmičara. Već u ponedeljak veče među farmere će se umešati Vendi, Mirza Hamzić i Stanija Dobrojević. Kako Kurir saznaje, zadatak Vesne Vukelić će biti da izaziva Zlatu Petrović kako bi u jednom trenutku došlo do ženskog fajta i žestokog prepucavanja.

Farma, Vesna Vukelić Vendi, ulazi, Mirza Hamzić, Stanija Dobrojević,

Na imanje u Lisoviću stižu tri nova takmičara.
Već u ponedeljak veče među farmere će se umešati Vendi, Mirza Hamzić i Stanija Dobrojević. Kako Kurir saznaje, zadatak Vesne Vukelić će biti da izaziva Zlatu Petrović kako bi u jednom trenutku došlo do ženskog fajta i žestokog prepucavanja.

Nešto slično bi trebalo da odradi i Stanija. Ali ne sa pomenutom pevačicom, već sa Enom Popov, čiji se ulazak u rijaliti očekuje uskoro. Njih dve bi trebalo da pred gledaocima napokon raščiste čiji je Gojko Kačar.

Za razliku od pomenutih farmerki, Hamza na Farmu dolazi kao predstavnik Bosne i Hercegovine. Od njega se ne očekuju svađe sa ostalim stanarima najpoznatijeg imanja u Srbiji. Al’ opet, ko će ga znati.

(R. S.)

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (42)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • milutin

  milutin

  Sve moj do mojega...

  77 Odgovori 
 • cyman

  cyman

  Seljana u tri cina...

  73 Odgovori 
 • sanja sanja

  sanja sanja

  koja crna ena popov,pa mala je zesce dosadna bre!!!

  61 Odgovori 

Poslednji komentar

 • boca

  boca

  MOGLA BI ENA POPOV KOD STANIJE DOBROJEVIC NA CASOVE DA NAUCI STA JE PRAVI VIP - STANIJA JE ODBILA DA UCESTVUJE NA FARMI I OCIGLEDNO VISE VOLI DA JE GOJKO KACAR VODI NA LETOVANJE ILI TENIS TURNIRE... NEGO DA SE GUZI PO TV I LETI U SVAKI RIJALITI KAO ENICA POPOV VIP U POKUSAJU ;-)

  5 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Mere fiskalne konsolidacije koje sprovodi naša zemlja daće pozitivne rezultate kao u Grčkoj Tomislav Nikolić, predsednik Srbije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!