Na venčanju Marije Karan među zvanicama Tom Kruz i Džordž Kluni

Holivudski džet set

Na venčanju Marije Karan među zvanicama Tom Kruz i Džordž Kluni

Stars -
Jedan od direktora čuvene agencije Kreativ artist, Džoel Lubin, u vezi je s glumicom od 2012. godine, te je vest o svadbi Marije Karan odjeknula kao bomba

Glumica Marija Karan uskoro će se udati za jednog od najboljih hlivudskih agenata Džoela Lubina, a na impresivnom spisku zvanica za predstojeće venčanje u Beogradu nalaze se neke od najvećih zvezda Holivuda, piše Story.rs.

Jedan od direktora čuvene agencije Kreativ artist, Džoel Lubin, u vezi je s glumicom od 2012. godine, te je vest o svadbi Marije Karan odjeknula kao bomba.

Da je njegova agencija s pravom najbolja, dokazuje i impresivni spisak klijenata, među kojima su Tom Kruz, Džordž Kluni, Džejms Kameron, kao i muzičari Kristina Agilera, Brus Springstin i bend AC/DC. S obzirom na to da je Marija izrazila želju da se venčanje održi u Beogradu, očekuje se da će neke od najvećih holivudskih zvezda posetiti našu prestonicu.

Budući srpski zet miljenik je svojih klijenata, što dokazuju i mnoge zajedničke fotografije snimljene na velikim američkim javnim događajima, kao što je glumac Džeremi Rejner, koji je dva puta bio nominovan za Oskara ili glumac Entoni Meki, najpoznatiji po filmovima Katanac za bol i Osam milja.

Marijina svadba će svakako biti jedan od elitnijih događaja godine, a pretpostavlja se da će Karanovoj inostrana karijera krenuti uzlaznom putanjom s obzirom na to da postaje član samog vrha Holivuda.

(Story.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track