Na vojnoj paradi i glumci serije "Vojna akademija"
Foto: BETA

Leskovac

Na vojnoj paradi i glumci serije "Vojna akademija"

Društvo -
Pošto je uočila glumce među oficirima, publika ih burno pozdravila na centralnom gradskom trgu

LESKOVAC - Vojnoj paradi u Leskovcu povodom 23. aprila - Dana Vojske Srbije pored državnog i vojnog vrha prisustvovala su i dva glumca serije "Vojna akademija" koja su izazvala veliku pažnju, posebno mladih Leskovčanki. Glumci Bojan Perić i Ivan Mihailović koji u seriji igraju kadete Vojne akademije Danijela Stošića i Mirka Klisuru pošto su ih uočili među oficirima koji su posmatrali dešavanja ispred svečane bine, burno je pozdravila publika na centralnom gradskom trgu gde se održala parada.

Pravo oduševljenje nastalo je kada su se Mihailović i Perić pojavili sa ministrom odbrane Draganom Šutanovcem, pa su mnogi tu priliku iskoristili da se sa njima fotografišu. U Leskovcu je tokom dana održana vojna parada povodom Dana Vojske Srbije. Praćeni aplauzima mnogobrojnih građana, pripadnici Vojske Srbije demonstrirali su umeće u raznim oblastima, a najviše pažnje privukli su naleti vojnih aviona i helikopera, i skokovi padobranom.

Svečani defile raketne jedinice vaduhoplovne odbrane, motorizovane artiljeriske brigade i egzercir garde, takođe su izazvali veliko interesovanje prisutnih. Na tehničko-taktičkom zboru naoružanja i vojne opreme, uz razne vrste haubica i višenamenskih oklopnih borbenih vozila, prikazani su i neki od novih taktičkih sistema. To su bile i bespilotne letilice "vrabac" i "pegaz", protivraketni oklopni sistem "bumbar", robot sa rukom "Milica" i oklopni transporter "Lazar".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track