NADMAŠIO SAMOG SEBE: Nejmar pada i kad ga pogledaju!
Foto: Reuters

Nesportsko ponašanje asa Barselone

NADMAŠIO SAMOG SEBE: Nejmar pada i kad ga pogledaju!

Fudbal -
Brazilski fudbaler u novom porazu Barselone ostavio možda i najgori utisak na terenu, što zbog igre što zbog simuliranja

Barselona se u subotu znatno odaljila od konačnog cilja, a to je titula u Primeri. Katalonci su juče neočekivano poraženi na gostovanju ekipi Granade.

To je iskoristio Real Madrid koji je lagano savladao Almeriju i tako pretekao Barsu na tabeli, a najviše bi mogao da profitira Atletiko Madrid koji tek treba da igra svoj meč ovog kola.

Katalonci su tako doživeli drugi poraz ove nedelje i to bez postignutog gola, igrali su veoma loše i nepovezano a ponovo su na svojoj strani imali jedino ubedljiv posed lopte.

Nejmar je bio veoma neefikasan ali je zato u centar pažnje došao novim simuliranjem, koje je postalo toliko očigledno da je prosto komično.

Deluje da je mladi Brazilac počeo da nervira čak i navijače Barselone svojim ponašanjem a vi pogledajte njegovu najnoviju "povredu" nakon "žestokog" sudara sa fudbalerom Granade:

http://www.youtube.com/watch?v=ElgV7-Plkxc

Poraz od Granade i prethodno ispadanje od Atletika u Ligi šampiona nimalo se nije dopalo navijačima. Grupa od nekoliko desetina navijača dočekala je fudbalere po povratku iz Granade ispred stadiona Kamp Nou i ispratila ih psovkama i prozivkama. Na meti udara posebno se našao Nejmar, koga su čak vređali na rasnoj osnovi oponašajući majmunske krike.

http://www.youtube.com/watch?v=CHVwJ3-Fcc4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track