NADRLJAO: Sašu Dragina pretukli u zatvoru?
Foto: Zoran Jevtic

Ministar nagrabusio u apsu

NADRLJAO: Sašu Dragina pretukli u zatvoru?

Društvo -
Nekadašnjeg ministra poljoprivrede pre nekoliko dana u pritvoru Specijalnog suda, tokom šetnje, fizički napalo nekoliko pritvorenika i povredilo mu ruku, saznaje Kurir

BEOGRAD - Nadrljao.Bivši ministar poljoprivrede Saša Dragin, koji je uhapšen zbog malverzacija sa đubrivom, dobio je batine u pritvoru Specijalnog suda, ekskluzivno saznaje Kurir.Dragina su, kako tvrdi jedan od izvora našeg lista, napali pritvorenici tokom šetnje, a nekadašnji ministar prošao je sa težim povredama, čak mu je povređena ruka!

- Sašu Dragina su pre nekoliko dana prebili neki od pritvorenika tokom šetnje. Sve je to trajalo veoma kratko, ali dovoljno da mu nanesu ozbiljne povrede. Nekoliko pritvorenika prišlo je Draginu i počelo da ga udara iz čista mira, verovatno revoltirano onim što je radio dok je bio ministar.

Udarali su ga pesnicama iz sve snage - tvrdi izvor Kurira i dodaje:- Stražari su brzo reagovali. Dragin je sada dobro, ali je nekoliko dana bio u šoku zbog toga što mu se desilo, a Dragina su posle incidenta prebacili u Centralni zatvor.

Ovu informaciju za naš list potvrdilo je više nezavisnih izvora. Međutim, u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija uporno tvrde da se tako nešto nije desilo.

- To nije tačno. Niko nikog nije tukao, Saša Dragin je dobro - poručili su iz Uprave.Pokušali smo da proverimo ovu informaciju kod Draginove porodice, ali do njegove supruge nije bilo moguće doći. Podsetimo, Draginu je 26. novembra određen pritvor od 30 dana zbog sumnje da je učestvovao u aferi „Azotara“.

Ko je DraginSaša Dragin, član Demokratske stranke, rođen je 1972. godine u Somboru. Završio je Poljoprivredni fakultet, na kom je magistrirao i doktorirao. Na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu radi kao asistent na predmetu Fiziologija domaćih životinja. Obavljao je funkciju ministra za zaštitu životne sredine od 2007 do 2008. godine, a od 2008 do 2011. obavljao je funkciju ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track