NAGAĐANJA: Kako će izgledati novi Ajfon Er?
Foto: Printscreen

Pogledajte

NAGAĐANJA: Kako će izgledati novi Ajfon Er?

Tech -
Ako ste iz nekog razloga pomisliti da manijakalno iskakanje informacija o “ekskluzivnim” fotografijama novog Ajfona neće biti prisutno i u slučaju šestice, prevarili ste se

Novi Eplov pametni telefon na tržištu bi trebalo da se pojavi u septembru, a već imamo čitav niz nagađanja kako će uređaj izgledati.

Ako je verovati slikama koje su se pojavile na francuskoj stranici Nowwhereelse, Ajfon Er mogao bi da izgleda drukčije.

Doduše, ovakvim informacijama valja pristupati s oprezom čak i kada nije prvi april, ali “ajfonovska” predviđanja su uvek zanimljiva pa nema razloga da se i ovaj ne prenesu.

Uglavnom, Ajfon bi trebalo da bude tanji i zaobljeniji, a pomalo podseća na HTC One. Slična smo predviđanja videli i na stranici Mac Rumors, ali uzmemo li u obzir činjenicu da od Ajfona 4 gledamo praktično jedan te isti proizvod, pitanje je koliko ovakve vesti uopšte drže vodu.

Britanski dizajner Sam Beket prošlog meseca je dao verovatno najrealnije predviđanje kako će nova šestica izgledati pa tako u njegovom videu možemo videti uređaj koji izgleda gotovo identično kao Ajfon 5S.

Od ranije je poznato da će po prvi puta jedan Ajfon iste generacije imati dve veličine, a s LCD ekranima na dodir veličine 4,7″ i 5,5″ biće veći od aktualnih modela Ajfona 5c i 5s.

Masovna proizvodnja ekrana počeće između aprila i juna u Sharpovoj fabrici u središtu Japana i Japan Display u blizini Tokija. Ekrane će proizvoditi i južnokorejska LG Electronics, a proizvodnja čipova za novu generaciju tog pametnog telefona već je počela u Tajvanu.

http://www.youtube.com/watch?v=sPY5Bu67iY4

(krajuna.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track