NAJBOLJI FESTIVAL U EVROPI: Egzit dobio nagradu EFA!
Foto: Facebook

Čestitamo

NAJBOLJI FESTIVAL U EVROPI: Egzit dobio nagradu EFA!

Exit 2018 -
Kako kažu, ovu nagradu posvećuju svima koji ste glasali za njih: Bez vas smo samo još jedan na mapi evropskih festivala, sa vama smo - najbolji u Evropi! Vidimo se u julu, stoji na zvaničnoj Fejsbuk stranici Exit festivala

Egzit festival proglašen je za najbolji evropski festival na dodeli nagrada European Festival Awards u Groningenu (Holandija).

Kako kažu, ovu nagradu posvećuju svima koji su glasali za njih: "Bez vas smo samo još jedan na mapi evropskih festivala, sa vama smo - najbolji u Evropi! Vidimo se u julu", stoji na zvaničnoj Fejsbuk stranici Exit festivala.

Ovo je peta godina zaredom da je EXIT uvršten među deset najboljih velikih festivala u Evropi, svaki put još od osnivanja nagrade European Festival Awards 2010. godine.

Dosadašnji dobitnici nagrade Best Major European Festival su: 2009. i 2010. Open'er Festival iz Poljske 2011. Sziget Festival iz Mađarske 2012. Tomorrowland iz Belgije.

"Ovo je najvažnija nagrada koju jedan festival može da dobije i velika je čast što Exit, od kako je ova nagrada osnovana, publika iz celog sveta izglasava u top 10 najboljih festivala", izjavio je Dušan Kovačević direktor Exit festivala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja