NAJLEPŠA SRPKINJA: Adrijana Lima mi je uzor!
Foto: Facebook

Kristina Kušić

NAJLEPŠA SRPKINJA: Adrijana Lima mi je uzor!

Pop kultura -
Da nije bilo mog dečka Ivana ne znam da li bih uopšte došla. Imala sam strašnu tremu ali on je bio odlučan. Rekao je, ljubavi ideš i pobedićeš, priča devetnaestogodišnja Kristina
1 / 4 Foto: Facebook

Kristina Kušić iz Ivanjice, pobednica j izbora "Rowenta Elite Model Look" za 2014. predstavljaće Srbiju na svetskom Elite Model Look finalu koje se održava u Kini krajem godine.

"Iskreno kad sam stigla do finala trema je popustila, odjednom sam osetila neku sigirnost I verovala sam u sebe više neko ikada. Prvo sam javila tati, ne mogu vam opisati koliko je bio srećan, bukvalno su mi suze krenule od njegove euforije i radosti", priča lepotica iz Ivanjice i dodaje da je pobedu posvetila roditeljima, sesti i tojici braće.

Kristina je završila srednju školu u Ivanjici i nastaviće školovanje. Omiljena je u svom odeljenju ali i varoši gde je svi znaju kao lepo vaspitanu i smernu devojčicu. Tim pre uspeh Kristine Kušić oduševio je sve Ivanjičane.

Prva ljubav prema manekenstvu rodila se zahvaljujući idolima iz mladosti a to su Andrijana Lima i Naomi Kembl.

"Svesna sam uspeha ali se osećam potpuno obično, prošla je ona euforija i ja nastavljam dalje da radim, učim I težim uspehu", priča Kristina.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja