NAJLEPŠI ULAZ 2013. GODINE: Gradsko stambeno nagradilo najvrednije komšije!
Foto: Gradsko Stambeno

Praznična čarolija

NAJLEPŠI ULAZ 2013. GODINE: Gradsko stambeno nagradilo najvrednije komšije!

Beograd -
Najvrednije komšije i najsložnije Skupštine zgrada koje su učinile da njihovi ulazi budu svima za primer JP Gradsko stambeno u saradnji sa JKP Zelenilo Beograd nagradilo je okićenim prirodnim jelkama sa busenom

Naslovna gradsko stambeno

BEOGRAD - Pet predstavnika beogradskih opština koji su poneli laskavu titulu Najlepši ulaz za 2013. godine JP „Gradsko stambeno“ obradovalo je priznanjem kao i simboličnim nagradama za lepši i lakši svakodnevni život u beogradskim zgradama.

Najvrednije komšije i najsložnije Skupštine zgrada koje su učinile da njihovi ulazi budu svima za primer JP „Gradsko stambeno“ u saradnji sa JKP „Zelenilo Beograd“ nagradilo je okićenim prirodnim jelkama sa busenom.

„Nadamo se da će sledeće godine biti više prijavljenih za učešće u nagradnom konkursu za Najlepši ulaz jer zajedničkim trudom i radom u saradnji sa stanarima možemo učiniti mnogo da život u Beogradu bude lepši i prijatniji. Dogovor kuću gradi, a najvrednije komšije Stambeno će uvek nagraditi adekvatnim nagradama“, istakla je Kristina Lazarević, portparol JP „Gradsko stambeno“.

Novogodišnji praznici su najsložnijim komšijama već stigli, a kako male stvari mogu da učine život u beogradskim zgradama lepšim svedoče fotografije.

Najlepši ulaz za 2013. godinu:

Stari grad -Tadeuša Košćuška 68

Vračar – Smiljanićeva 23

Voždovac – Vojvode Stepe 66

Novi Beograd – Bulevar Mihajla Pupina 135

Rakovica – Vidikovački venac 53

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja