NAMBIJA MEĐU ŠLJIVAMA: Gangula stajl hara Srbijom!

NAMBIJA MEĐU ŠLJIVAMA: Gangula stajl hara Srbijom!

Politika -
Da li smo, kao nacija, uopšte svesni koliko je važna uloga pismenosti u vođenju države i međuljudskim odnosima? Ili ćemo Gangula stajl?, istvitovala je Sunčica

Aleksandar Dr Šapić je i drugi dan posle blamaže u duelu sa Vukom Jeremićem u emisiji "Utisak nedelje" hit na Tviteru.Na toj društvenoj mreži razvila se žustra polemika da li je Srbija postala zemlja Gangula stajla i koliko nepismenost može da bude opasna po vođenje države. "Da li smo, kao nacija, uopšte svesni koliko je važna uloga pismenosti u vođenju države i međuljudskim odnosima? Ili ćemo Gangula stajl?", istvitovala je Sunčica. Na to je reagovao Žarko: Nije da vas nisam upozorio na sve pre 6 meseci...dajmo da spasemo što se spasti može... Strahinja je zabrinut kako će Šapić da reguje kada vidi šta su tvitovali: "Sada Gangula gleda lajnu, zapisuje nikove i kreću sačekuse od ujutru. Nambija stajl.""Time je sve rečeno o dominantnim vrednostima trenutno u DS...", napisala je @istorijska.

Podsetimo, Aca Dr Šapić je, kad god je dobio reč u nedelju uveče u duelu sa Jeremićem, mešao padeže i pokazivao elementarno nepoznavanje srpskog jezika, ali gledaoce je "zadivio" kad je rekao da je Jeremića podržala afrička država Nambija.Dr Aca Šapić je zatim nazvao Vuka Jeremića predsednikom UN (Jeremić je predsednik Generalne skupštine UN), pa se potom pošteno nalupao pričajući da su zemlje koje su podržale Jeremića nebitne, misleći na Rusiju i Kinu!Dr Aca Šapić je zatim, govoreći o tome da DS misli na "živalj u Republici Srpskoj", u jednom trenutku rekao: Republiki Srpski. Nešto kasnije, kad ga je Olja Bećković pitala o njegovom doktoratu i magistraturi, otkrio da je "magastrirao" pre 2009. godine. Govoreći o razlici između LDP i DS Aca Dr Šapić je rekao da te dve stranke imaju potpuno dijametralne stavove.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track