Napadač pokušao da zakolje čuvara pijace!

Krvoproliće u Novom Sadu

Napadač pokušao da zakolje čuvara pijace!

Crna Hronika -
Đuro G. (30) uhapšen zbog sumnje da je juče nožem isekao po vratu Slavka K. (58), radnika JKP „Tržnica“

NOVI SAD - Užas!Đuro G. (30) iz Begeča uhapšen je juče zbog sumnje da je pokušao da ubije čoveka ispred Futoške pijace u Novom Sadu. On je osumnjičen da je nožem po vratu isekao Slavka K. (58) iz Novog Sada, čuvara u JKP „Tržnica“. Na svu sreću, iako je isprva izgledalo da je Đuro prerezao grkljan Slavku, ispostavilo se da je čuvaru na pijaci povređen samo površinski mišić vrata!

Naplaćivač pijačarine na Futoškoj pijaci Slavko K. je „kolateralna šteta“ u ovom događaju, jer ga je napadač zamenio s kolegom koji je Đuru nekoliko sati ranije izbacio iz zatvorene pijace!

- Jedan od radnika „Tržnice“ zatekao je Đuru oko pet sati ujutru, pre nego što je pijaca otvorena. Naredio mu je da ode i rekao da se pijaca otvara u sedam sati, i da, ako želi nešto da kupi, može tada da dođe. Đuro je počeo da se raspravlja s njim, ali na kraju je preskočio ogradu i napustio pijacu - kaže izvor Kurira.

Međutim, ceo slučaj tu nije završen. Đura je odlučio da se osveti čuvaru i vratio se kasnije, s nožem u rukama. Od Slavka je pomislio je da je radnik koji ga je izbacio s pijace!

- Đuro je počeo da ubada Slavka po vratu! Sav u krvi, Slavko je, držeći se za vrat, uspeo da se domogne službenih prostorija, odakle ga je kolega prevezao u bolnicu. Đuro G. se odmah predao - kaže izvor Kurira.

(S. S.)

Supruga Vera: Ne mogu da verujem

Slavkova supruga Vera juče je bila u šoku.

- Slavko je samo nekoliko minuta pre nego je napadnut bio kod moje tezge. Ispričali smo se i rekao mi je da ide da radi i da ćemo se videti nešto kasnije. Kad je otišao mene, nastala je neka gužva, nakon čega su mi javili da je Slavka neko pokušao da zakolje. Nisam verovala šta mi pričaju - rekla je Vera za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja