Narodno pozorište otkazalo predstave do daljeg
Foto: Zorana Jevtić

Nude pomoć

Narodno pozorište otkazalo predstave do daljeg

Pop kultura -
Narodno pozorište obaveštava javnost da se otkazuju sve predstave i manifestacije predviđene repertoarom za ponedeljak, 19. maj, utorak, 20. maj i sredu, 21. maj, navodi se u saopštenju NP

Narodno pozorište saopštilo je da zbog situacije izazvane katastrofalnim poplavama u zemlji otkazuje sve predstave planirane za naredne dane.

"Pridružujući se naporima koje je svaki pojedinac i institucija u Srbiji u obavezi da uloži u odbrani države od vodene stihije, Narodno pozorište obaveštava javnost da se otkazuju sve predstave i manifestacije predviđene repertoarom za ponedeljak, 19. maj, utorak, 20. maj i sredu, 21. maj", navodi se u saopštenju NP.

Predstave Nacionalnog baleta Koreje na Velikoj sceni održaće se u četvrtak i petak, 22. i 23. maja, a sav prihod biće upućen u fond za humanitarnu pomoć ugroženima od poplava, ističe NP, napominjujući da se u istim danima otkazuju i sve predstave na sceni "Raša Plaović".

"Narodno pozorište stavlja nadležnima na raspolaganje sve svoje postojeće ljudske, tehničke i materijalne resurse, kako bi se dao doprinos spasavanju stanovnika i imovine ugrožene poplavnim talasima", dodaje se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track