(FOTO) NASMEJANA U PALATI PRAVDE: Ceca i Ocokoljić oslobođeni!
Foto: Tanjug

Nisu krivi za slučaj Olarević

(FOTO) NASMEJANA U PALATI PRAVDE: Ceca i Ocokoljić oslobođeni!

Crna Hronika -
Cecu je ispred suda dočekalo pedesetak fanova "naoružanih" poklončićima, cvećem i plakatima
1 / 14 Foto: Tanjug

BEOGRAD - Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović (40) danas je u Palati pravde oslobođena svih optužbi za napad na vlasnika FK Mladi proleter Aleksandra Olarevića koji joj se stavljao na teret.

Sud je danas istih optužbi oslobodio i njenog zeta Predraga Ocokoljića.

Sudija Danijela Koš oslobodila ih je optužbi, navodeći da nije dokazano da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje pretnjama Olareviću koji je protiv njih podneo krivičnu prijavu, ali se nije pridružio krivičnom gonjenju.

Prvo osnovno tužilaštvo ima pravo da izjavi žalbu na ovu presudu Apelacionom sudu u Beogradu.

Ražnatovićeva je jutros, nešto pre 10 časova, stigla u beogradsku Palatu pravde gde je nastavljeno suđenje za navodni napad na Olarevića. Uz nju je bio optužen i njen zet Predrag Ocokoljić u čijoj je pratnji jutros i došla u sud. S njima su bila i dvojica advokata.

Dočekali je fanovi: Pobegle iz škole da bi videle Cecu

Cecu je ispred suda dočekalo pedesetak fanova "naoružanih" poklončićima, cvećem i plakatima, a neke od devojčica nisu krile da su čak pobegle iz škole da bi videle folk divu.

Ražnatovićeva je u Palatu pravde došla vidno raspoložena, u beloj bluzi, crnom sakou i crnim pantalonama. Na licu je imala velike tamne naočari koje su joj skrivale lice, a koje nije skinula sve do ulaska u sudnicu.

Tužilac, koji u završnoj reči tražio kaznu zatvora za Ražnatovićevu jer je bila osuđivana, jutros je tražio da se ona i Ocokoljić proglase krivima, ali njen advokat Goran Petronijević osporio je te tvrdnje. Folk pevačica se teretila i za vređanje i psovanje Olarevića. Kada je reč o Ocokoljiću, tužilac je tražio uslovnu kaznu od godinu dana.

Prethodno ročište Svetlani Ražnatović i njenom zetu Predragu Ocokoljiću, zbog optužbi da su pretili direktoru FK "Mladi proleter" Aleksandru Olareviću 2007. godine, bilo je odloženo zbog izostanka Ocokoljića.

Podsetimo, optužnim predlogom Prvog osnovnog javnog tužilaštva, folk pevačici i Ocokoljiću se na teret stavljalo da su 18. juna 2007. godine, ispred upravne zgrade FK "Mladi proleter", grubo vređali, a potom i naneli lake telesne povrede Olareviću, direktoru kluba.

http://www.youtube.com/watch?v=L2FL3-1BW8Y

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja