NATA NE MORA DA BRINE ZA PESME: Ljuba ode u kompozitore!
Foto: Damir Dervišagić, Miloš Nadeždin

Sve za novu-staru ljubav

NATA NE MORA DA BRINE ZA PESME: Ljuba ode u kompozitore!

Stars -
Sa svojim drugovima, sa Vladom Mandićem na čelu, komponujem kad god izađem, pa dođite da čujete kako to zvuči, poručio je Ljuba

Rukometaš Ljuba Jovanović, koji je podigao veliku prašinu u medijima pre dve i po godine kada je pao na doping testu, ponovo je na meti javnosti zbog obnove veze sa pevačicom Natašom Bekvalac.

Ovaj estradni zavodnik odbija da priča o novoj-staroj devojci, ali otkriva da želi da se posveti komponovanju pesama, pa bi Nata uskoro mogla da otpeva i numeru svog dragog!"Sa svojim drugovima, sa Vladom Mandićem na čelu, komponujem kad god izađem, pa dođite da čujete kako to zvuči", kaže Ljuba i dodaje da je dvogodišnju pauzu, od svoje poslednje utakmice, kada je zbog dopinga dobio zabranu igranja, pametno iskoristio:

"Dve godine pameti! Dve godine u kojima sam sazreo, radio na sebi, skrasio se, promenio loše navike...Iako bi mnogi pomislili da mu je taj period teško pao, Ljuba ne odaje takav utisak.

"Čini mi se da sam se u tom trenutku, pre dve godine, malo već zasitio rukometa i ubrzo pošto mi je izrečena kazna, iz Novog Sada preselio sam se u Beograd i posvetio se školovanju. Diplomirao sam na Akademiji za diplomatiju i bezbednost", kaže Ljuba, dodajući da diplomatiju neće primenjivati na sportskom terenu.

"Diplomatija na terenu nije dobrodošla, bar kada sam ja u pitanju. Teren je teren, a druženje i razgovori su za posle utakmice. Iako većina diplomata želi da se poslovno stacionira u inostranstvu, Jovanović ima drugačije želje.

"Kada bih morao i mogao da biram, najradije bih se bavio diplomatijom u Srbiji, jer sam naučen da prvo gledam interese svoje zemlje kojoj smo, pogotovo u ovim momentima, najpotrebniji.

Zovu ga Doktor!

Za RK Vojvodinu uvek je isticao da mu je najdraži klub. Posle kazne i raskida ugovora, odnosi su se promenili. Danas ga rukometaši Partizana oslovljavaju sa Doktore i često zbijaju šale na njegov račun, naročito zato što je upravo na utakmici protiv ovog kluba pao na doping testu.- Saigrači me zovu Doktor i to vam dovoljno govori kako se šale sa mnom. Ali, sve su to dobronamerne šale i ja sam zadovoljan, jer sam se dobro uklopio u novu sredinu, atmosfera među igračima je fenomenalna i sad shvatam da je rad u Partizanu na ubedljivo najvišem nivou koji sam do sada imao priliku da vidim.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track