Nata vrištala na Vladu jer je grlio Cecu

Puca od ljubomore

Nata vrištala na Vladu jer je grlio Cecu

Stars -
Kad je videla fotku na kojoj poziraju Vladimir Vuksanović i Svetlana Ražnatović, Bekvalčeva doživela nervni slom

Raskid u najavi!Nataša Bekvalac je toliko zaljubljena u Vladimira Vuksanovića da u poslednje vreme neprestano ima nekontrolisane izlive ljubomore. Kada je u petak kupila „Stori“ i pogledala fotografije sa proslave rođendana ovog magazina, na kojem ona nije bila, u momentu je pobesnela. Zašto? Zato što se preko cele strane smeškaju njen dečko Vladimir Vuksanović i Svetlana Ražnatović. Jedno do drugoga. I još pride, maneken je prigrlio rukom folk zvezdu, a prsti su mu se zaustavili na njenim golim leđima.- Nata je opušteno prelistavala novine i sa Vladimirom komentarisala likove koji su bili na žurki. A onda je videla njegovu i Cecinu sliku. Pogledala je u Vladu, pa u fotku, pa u Vladu... Žestoko ga je odgurnula od sebe. Skočila je i besno počela da cepa novine i da ih gužva. Vrištala je na njega, pitala ga je kako je mogao to da joj učini! Gađala ga je papirom i psovala... Nije mogla da se smiri. On je pokušao da joj objasni da su samo ispozirali, ali nije htela da ga sluša. Bukvalno je doživela nervni slom, pošto su Vlada i Ceca nekada bili u šemi. Nataša je uverena da se on namerno slikao samo da bi nju povredio - otkriva naš sagovornik izuzetno blizak manekenu i pop pevačici.Ovo nije jedini slučaj u poslednjih desetak dana da Bekvalčeva besni na Vuksanovića. Kako Kurir saznaje, njih dvoje su se žestoko posvađali u jednom beogradskom restoranu. Prvo su se zezali sa društvom, ćaskali i smejali se, da bi u jednom momentu oboje povisili ton. Nata je vrištala na svog dečka, a njena prijateljica ju je upozorila da ih gledaju svi gosti restorana. Svađa je utihnula, a Nataša je pokupila stvari i napustila objekat.Pozvali smo i jedno i drugo, ali nam nisu odgovarali na pozive.

Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalac

Reprint Story
Reprint Story

Besnela na Vladu i u „Ušću“Nataša Bekvalac se posvađala sa Vladimirom i preko telefona dok je bila u beogradskom tržnom centru Ušće. Zazvonio joj je mobilni, javila se i nakon nekoliko razmenjenih rečenica počela je da viče, što je zaprepastilo prisutne.- Da si za deset minuta došao kući! Zar treba ovako sa tobom da se svađam, ljudi me gledaju. Ne zanima me tvoj trening, i fudbal, i balon! Vladimire, dosta je sa takvim ponašanjem! - prepričala nam je Natašinu raspravu devojka koja se zatekla u neposrednoj blizini.

Ceca i Vlada – ljubav od pre tri godineCeca i Vlada počeli su da se zabavljaju početkom 2009. godine i njihova veza trajala je oko šest meseci. Iako su svi mediji pisali o tome, njih dvoje nikada nisu to javno potvrdili.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track