NATAŠA BEKVALAC: Danila ne mogu da izbrišem iz života!
Foto: Fejsbuk

Prijatelji nakon razvoda

NATAŠA BEKVALAC: Danila ne mogu da izbrišem iz života!

Stars -
Jednostavno, sve ima verovatno neke svoje razloge. Neće da se skine iz nekog svog razloga, išla sam na najbolje lasere, ali se nije skinulo, rekla je pevačica o tetovaži početnog slova bivšeg muža

Nakon što obelodanjeno da Nata skida istetovirano slovo "D" na ruci posvećeno njenom bivšem suprugu Danilu Ikodinoviću, pevačica otkriva da će tetovažu ipak zadržati.

"Neće da se skine. Prvo, mnogo boli. Jednostavno, sve ima verovatno neke svoje razloge. Neće da se skine iz nekog svog razloga, išla sam na najbolje lasere, ali se nije skinulo, tako da neka ga, neka stoji", ispričala je Bekvalčeva i opisala svoj odnos sa Ikodinovićem.

"Vrata mog doma su za Danila otvorena dok sam živa. Sa Danilom sam veoma dobar prijatelj, sada funkcionišemo mnogo bolje. Za mene je mnogo važnije da smo prijatelji i dobri roditelji Hani, da smo uvek na istoj strani kada je bilo koji problem vezan za njeno vaspitanje i odrastanje. Veoma sam ponosna na njega kao oca i verujem da je i on ponosan na mene kao majku svog deteta", kaže Nata.

Podsetimo, nakon razvoda od Danila Ikodinovića, Natašu Bekvalac su povezivali sa mnogim muškarcima. Nedavno je paparaco uslikao i rukometaša Ljubu Jovanovića kako izlazi iz njenog stana, ali je ona na sve to samo rekla da u njen stan dolazi mnogo muškaraca, a ne samo on.

(Alo/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track