Navijači AELA stižu u Beograd

Kiprani stižu u Beograd

Navijači AELA stižu u Beograd

Fudbal -
Fanovi Partizanovog rivala će u Beogradu boraviti dva dana, a kući će krenuti u četvrtak u 16 sati. Cena aranžamana je 670 evra

Kiparski šampion AEL organizovano vodi svoje navijače na revanš utakmicu 3. kola kvalifikacija za fudbalsku Ligu šampiona protiv Partizana u Beograd. Taj meč zakazan je za narednu sredu, 8. avgusta na stadionu crno-belih u Humskoj.

Kiprani su na svom zvaničnom sajtu objavili plan polaska i boravka navijača u Beogradu, a dolazak fanova AEL-a u glavni grad Srbije planiran je za utorak 7. avgusta u popodnevnim satima.

Fanovi Partizanovog rivala će u Beogradu boraviti dva dana, a kući će krenuti u četvrtak u 16 sati. Inače, cena aranžamana za dolazak u Beograd je 670 evra. Nema sumnje da će veliki broj navijača AEL-a doći u srpsku prestonicu, imajući u vidu veoma prijateljske odnose dve države, ali i srpskih i kiparskih navijača. Podsetimo, pre tri godine kada su u kvalifikacijama za Ligu šampiona igrali Partizan i APOEL, u Beogradu je boravilo oko 3.000 gostujućih navijača koji su iz Srbije poneli najlepše uspomene.

Prva utakmica AEL-a i Partizana na programu je u sredu 1. avgusta u Larnaki od 19.45 sati po našem vremenu, odnosno 20.45 po lokalnom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track