NAVIJAČI PRETE MOJESU: U slučaju ispadanja iz Lige šampiona uklonićemo transparent
Foto: Reuters

Izabran

NAVIJAČI PRETE MOJESU: U slučaju ispadanja iz Lige šampiona uklonićemo transparent

Fudbal -
"Crveni đavoli" moraju da nadoknade poraz 0:2 od Olimpijakosa u Pireju, u revanš meču osmine finala Lige šampiona, a ukoliko to ne učine sva je prilika da će posledice trpeti trener Dejvid Mojes

MANČESTER - Meč koji može da preokrene sezonu.

Fudbaleri Mančester junajteda večeras od 20.45 na Old Trafordu imaju poslednju šansu da tragičnu sezonu učine svojim navijačima makar malo podnošljivijom.

"Crveni đavoli" moraju da nadoknade poraz 0:2 od Olimpijakosa u Pireju, u revanš meču osmine finala Lige šampiona, a ukoliko to ne učine sva je prilika da će posledice trpeti trener Dejvid Mojes.

Mojesu su navijači pred večerašnji meč dali poslednju šansu. Ukoliko Škot ne ponovi uspeh koji je Junajted pre tri decenije ostvario protiv Barselone predvođene Maradonom kada je slavio sa 3:0 i nadoknadio dva gola minusa, navijači će mu okrenuti leđa i skinuti transparent koji je od početka sezone uočljiv na Old Trafordu.

"Izabran" (The Chosen one) dominira na Old Trafordu na svakoj utakmici ove sezone. Transparent je okačen da leu stadiona "Stretford end" kao podršku Aleksu Fergusonu koji je izabrao Mojesa za njegovog naslednika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track