Navijači Vojvodine solidarni sa navijačima OFK Beograda

Fudbal

Autor:

Firma 1989 je u saopštenju za javnost navela da podržava akciju "Sačuvajmo Omladinski stadion", što je demonstrirala i u subotu na utakmici OFK Beograd-Vojvodina

Stadion Karaburma

Stadion Karaburma

NOVI SAD - Navijačka grupa FK Vojvodine, Firma 1989 saopštila je večeras da podržava zahteve navijača OFK Beograda da taj klub dobije bolji stadion.

"Stadion na Karaburmi bukvalno propada i mi podrzavamo svoje tradicionalne rivale u njihovoj borbi za bolji i lepši stadion. Još jednom naglašavamo da mi u našim protivnicima ne vidimo neprijatelje, nego rivale", piše u saopštenju.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (1)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Dejan

  Dejan

  Navijaci Vojvodine su pravi dzentlmeni, podrzavanjem navijaca OFKBEOGRADA za obnovu oronulog omladinca time su podrali 1 pravi nekomunisticki Beogradski klub OFKBEOGRAD.Za razliku od kulturnih Novosadjana pre 3 nedelje na karaburmi primitivci i divljaci navijaci titovog blizanca partizana su se medjusobno potukli i OFKBEOGRAD je zbog njih kaznjen s ... više a 100.000rsd.
  Kao navijac OFKBEOGRADA veoma mi je zao za nepravednu eleminaciju Vose protiv Rapida,a Vosi
  ove godine zelim da osvoji kup i prvenstvo i da titove blizance ;zvezdu petokraku i partizan baci na djubriste istorije -gde im je i mesto.

  2 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Tajkuni su milionima nezaposlenih izvršili genocid nad nadama, idealima, dostojanstvom Srđan Dragojević, reditelj i poslanik SPS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!