Navijačima Partizana na Malti tri puta skuplje karte
Foto: FK Partizan

gostoljubivost

Navijačima Partizana na Malti tri puta skuplje karte

Fudbal -
Uobičajena cena ulaznice za utakmicu iznosi 15 evra, koliko je potrebno da izdvoje domaći navijači, dok će pristalice crno-belih morati da plate po 45 evra kako bi ušle na stadion Hibernijansa u Valeti.

VALETA - Fudbalski klub Valeta sa Malte odredio je za navijače Partizana tri puta veće cene ulaznica za večerašnji meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.Uobičajena cena ulaznice za utakmicu iznosi 15 evra, koliko je potrebno da izdvoje domaći navijači, dok će pristalice crno-belih morati da plate po 45 evra kako bi ušle na stadion Hibernijansa u Valeti.

Partizan bi na Malti trebalo da ima podršku grupe od oko 50 navijača, od kojih većina živi i radi na ovom mediteranskom ostrvu.Ta grupa navijača je u jednom kafiću na ulazu u zaliv Slijema, blizu Valete, istakla nekoliko transparenata koji su vidljivi sa svih strana, a najveći je onaj na kojem piše “Malta je cela crno-bela”. Oni su u toku dana često bili najglasniji turisti u ovom delu ostrva i njihove pesme podrške Partizanu mogle su da se čuju i sa druge strane zaliva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track