NE RADI PROTIV LACIJA I INTERA: Mihajlović namerno neće na svoje!
Foto: Beta

Siniši dva meča suspenzije

NE RADI PROTIV LACIJA I INTERA: Mihajlović namerno neće na svoje!

Fudbal -
Ne mogu da sedim na klupi na dve važne utakmice mog tima, protiv Lacija i Intera. I dalje sam ogorčen, ne slažem se sa odlukom Disciplinske komisije, ali poštovaću je, rekao je Mihajlović

Suspendovali ga.Bivši srpski selektor, danas trener Sampdorije Siniša Mihajlović (45) suspendovan je na dve utakmice zbog nesportskog ponašanja na meču 31. kola Serije A protiv Fjorentine u nedelju. Italijanski mediji spekulišu da je Mihajlović namerno napravio incident kako ne bi vodio Sampdoriju protiv Lacija i Intera, klubova za koje je igrao.Temperamentni Mihajlović žestoko je protestovao kod četvrtog sudije Rikarda di Fjorea, a potom ušao u teren i posle polemike s glavnim arbitrom Karmineom Rusom, koga je blago odgurnuo, zaradio crveni karton.- Smatram ovu diskvalifikaciju nepravednom, jer za nas nije dosuđen očigledan faul. Ne mogu da sedim na klupi na dve važne utakmice mog tima, protiv Lacija i Intera. I dalje sam ogorčen, ne slažem se sa odlukom Disciplinske komisije, ali poštovaću je - rekao je Mihajlović za Gazetu.On tvrdi da je jedan od retkih trenera u Seriji A koji se nisu žalili na odluke sudija, iako se nije uvek slagao s njima.- Uvek sam branio zvaničnike jer smatram da su italijanske sudije među najboljim na svetu. Kao i svako, i oni mogu da greše.Na utakmicama protiv Lacija i Intera na klupi Sampdorije sedeće njegov pomoćnik Nenad Sakić.(A. R.)

Napušta ĐenovuOD LETA U INTERUPredsednik Sampdorije Edoardo Garone i Siniša Mihajlović trebalo bi da održe sastanak, jer je želja uprave kluba da Srbin nastavi posao. Prema informacijama iz Italije, Mihajlović neće prihvatiti produžetak saradnje jer ima druge planove. Gazda Intera Erik Tohir daće otkaz Valteru Macariju ukoliko ekipa ne izbori plasman u Evropu. Glavni rival Siniši Mihajloviću za mesto trenera Intera je Holanđanin Frank de Bur.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track