NE STAJU: SPOJI uručio pomoć žrtvama poplava u Modriči i Šamcu!
Foto: SPOJI

Humanirna akcija zemljaka iz Austrije

NE STAJU: SPOJI uručio pomoć žrtvama poplava u Modriči i Šamcu!

Austrija -
Srpska pravoslavna omladina Inzbruka isporučila je petu pošiljku nastradalima u poplavama vrednu 4.098 evra i nastavlja sa prikupljanjem pomoći

INSBRUK - Srpska pravoslavna omladina Inzbruka (SPOJI) nastavila je sa slanjem humanitarne pomoći za žrtve katastrofalnih poplava u Srbiji i RS. Ovoga puta dva kombija i jedna prikolica, napunjeni do vrha, su otišli za Šamac i Modriču.

Ovo je peta pošiljka koju su članovi SPOJI-a isporučili najugroženijima na područja ugrožena poplavama. Ukupna vrednost poslednje pošiljke iznosi 4.098 evra, a sačinjavale su je 153 paketa sa najneophodnijim potrepštinama kao što su voda, konzervisana hrana, brašno, so, šećer, dugotrajno mleko, kašice i pelene za bebe, tesrtenina, sredstva za higijenu i šest džakova sa novom i polovnom odećom i obućom.

Nisu zaboravljeni... Spoji deli pomoć ugroženima u poplavama
Nisu zaboravljeni... Spoji deli pomoć ugroženima u poplavama

Članovi SPOJI-a su u Šamcu i Modriči svu humanitarnu pomoć uručili lično onima kojima je bila nejneophodnija.

„U Šamcu i Modriči smo zatekli užasne i potresne prizore.Ni na nas a verujemo ni naš narod, ova katastrofa neće obeshrabriti. MI ćemo se i dalje truditi da pomognemo, koliko je to u našoj moći, kako bi se šteta što pre sanirala“, izjavio je Vladimir Vlajić, predsednik SPOJI za Kurir.

Idemo dalje... Spoji na putu za Madriču
Idemo dalje... Spoji na putu za Madriču

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track