NE ŠTEDI: Zdravko Čolić postavlja nove standarde u muzici

Uskoro novi album

NE ŠTEDI: Zdravko Čolić postavlja nove standarde u muzici

Stars -
Nisam štedeo i angažovao sam najbolje studijske muzičare, prateće pevače, aranžere i producente. Kada sam počeo da komponujem muziku za ovaj CD, bio sam inspirisan velikim pesmama soul i pop muzike, rekao je Čola

Zdravko Čolić, koji u Londonu, u studiju "Air", u kojem su snimali i čuveni “Bitlsi”, završava novi album kaže da želi da postavi nove standarde kada je zvuk u pitanju zbog čega nije štedeo para i angažovao je vrhunske saradnike.

"I sam sam bio veliki fan "Bitlsa", pa me rad u ovom studiju dodatno motiviše. Već smo u fazi postprodukcije, tako da smo pri kraju s radom na albumu. Nisam štedeo i angažovao sam najbolje studijske muzičare, prateće pevače, aranžere i producente. Kada sam počeo da komponujem muziku za ovaj CD, bio sam inspirisan velikim pesmama soul i pop muzike. To je žanr iz kojeg sam ja kao pevač ponikao. Obožavam sevdalinke i te neke male doze orijentalno arapskih trilera, pa se i te primese mogu osetiti u novim pesmama", zaključio je Čola, koji će nakon povratka u Srbiju snimiti i prvi spot sa novog albuma.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja