NE ZABORAVLJA BATINE: Maja Marijana ostavila muža
Foto: Damir Dervisagic

Prekinula i poslovnu saradnju

NE ZABORAVLJA BATINE: Maja Marijana ostavila muža

Stars -
Mladen je već neko vreme ne prati na nastupima i snimanjima, što je donedavno bilo nezamislivo pošto joj je bio i menadžer

Maja Marijana ostavila je muža Mladena Šmakića, koji ju je na proleće ove godine pretukao.Kako tvrdi izvor blizak pevačici, Maja se na ovaj korak odlučila nakon dugog razmišljanja, a osim što je otišla od njega, prekinula je i poslovnu saradnju. Tako je Mladen već neko vreme ne prati na nastupima i snimanjima, što je donedavno bilo nezamislivo pošto joj je bio i menadžer.

"Maja je veoma utučena. Najzad je prekinula svaki kontakt sa Mladenom, a sve ga ređe spominje", rekao je Majin prijatelj."Bilo joj je teško da se rastane od Mladena, iako su njihovi odnosi bili vrlo poljuljani. Na sve načine se trudila da spase brak, čak mu se i vratila nakon što ju je tukao, ali na kraju je shvatila da sve to nema budućnost", rekao je sagovornik.

Podsećamo, Maja Marijana bila je žrtva porodičnog nasilja u maju ove godine. Ona je nakon što ju je Šmakić ošamario, dala izjavu u policiji, ali je na kraju odlučila da ga ne tuži.

Maja ni Mladen nisu bili dostupni za komentar.

Maja i Mladen imaju jedanaestogodišnju ćerku Milicu, a šesnaestogodišnja Anđela iz njenog prethodnog braka živi sa svojim ocem Željkom Stefanovićem, urednikom i voditeljem u Radio Beogradu 1.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track