Žene se konačno izjasnile

Ne zanimaju nas nezaposleni muškarci

Sex

Samo jedna petina rekla je da im nije bitno da li je partner zaposlen ili nije

žene, muškarci, nezaposleni,

Čak 75 odsto njih odbija nezaposlene, a polovina ih je rekla da bi se viđala s takvim muškarcem, ali samo ako namerava da uskoro pronađe posao

Uprkos nesigurnim vremenima i visokoj stopi nezaposlenosti, istraživanje je pokazalo da žene ne žele da izlaze s muškarcima koji nemaju posao. Čak 75 odsto njih odbija nezaposlene, a polovina ih je rekla da bi se viđala s takvim muškarcem, ali samo ako namerava da uskoro pronađe posao. Samo jedna petina rekla je da im nije bitno da li je partner zaposlen ili nije.

A kod muškaraca je situacija malo drugačija. Njih 46 odsto bez problema bi izašlo sa ženom iako nema posao, a njih 19 odsto nema nikakvih predrasuda o ženama koje su trenutno nezaposlene.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (6)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Rade

  Rade

  Lazu. Bitno im je da potencijalni muskarac ima para. Koliko hocete tatinih sinova i prevaranata bez posla,ali sa punim dzepovima.

  16 Odgovori 
 • mita

  mita

  Rade " Komentar upravu si. Ja recimo svake godine dolazim na odmor u Beograd kod mojih , i mogu da kazem sa svojih 50 godina retko me koja odbija od 27-40 godina, tacno je kes ih interesuje, i jedino sto znaju je noge da dizu ,a u svoju pricu nista neunose ,prosto covek da neveruje vise riba sada moze da se mazne nego pre 25 godina. Doslo je vreme ... više j...u samo oni koji imaju pare

  8 Odgovori 
 • rozen

  rozen

  Trebalo bi gledati prvenstveno da li je neko vredan ili nije(kada je u pitanju posao). Svakako da žena koja stupa u brak mora da razmišlja šta će sutra svojoj deci priuštiti. Sve više je muškaraca koji biraju posao, a ne živimo baš u državi u kojoj je to moguće. Pretpostavljam da žene pre misle na to. Za vezu ili brak novac je od manje ... više važnosti. Postoje oni koji trenutno imaju, a kroz koju godinu mogu da ništa nemaju. I šta onda???? Inače, muškarci na Balkanu (čast izuzecima) ne vole kada žena zaradjuje više od njih, tako da rezultat ankete nije čudan.

  5 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Mix

  Mix

  A još manje zanimaju zaposleni muškarci koji ne primaju platu.

  1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Zakazaću sednicu Skupštine Vojvodine čim dobijem Pajtićev predlog o rekonstrukciji Ištvan Pastor, lider svm

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!