Nelson: Protiv Mega Vizure uvek mora agresivno
Foto: Kkcrvenazvezda.rs

Igrač Zvezde najavljuje novu pobedu

Nelson: Protiv Mega Vizure uvek mora agresivno

Košarka -
Trener Zvezde Dejan Radonjić na sutrašnjem meču neće moći da računa na povređenog Ivana Radenovića, pod znakom pitanja je i nastup Raška Katića. U tim se vraća Marko Tejić

BEOGRAD - Košarkaš Crvene zvezde Demarkus Nelson rekao je da je ekipa Mega Vizure jak rival protiv kojeg crveno-beli moraju svih 40 minuta da igraju agresivno i oprezno.

"Veoma su talentovani, poseduju nekoliko veoma dobrih mladih igrača kojima podršku pružaju iskusniji momci poput Varde i Veličkovića. Igrali su jako dobro ove sezone, a svima nam je još u sećanju duel u finalu Kupa koji je bio veoma dramatičan. Želja nam je da od starta nametnemo naš ritam, a to ćemo moći da ostvarimo samo ukoliko budemo dovoljno agresivni i čvrsti u odbrani i dovoljno koncentrisani u napadu", rekao je Nelson.

Trener Zvezde Dejan Radonjić na sutrašnjem meču neće moći da računa na povređenog Ivana Radenovića, pod znakom pitanja je i nastup Raška Katića. U tim se vraća Marko Tejić.

Utakmica trećeg kola Superlige Srbije između Mega Vizure i Crvene zvezde igra se sutra od 20 sati u novobeogradskoj Hali sportova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track