NEMA REČI UTEHE: Na severu Kosova u subotu Dan žalosti
Foto: Tanjug

Nesreća kod Srbovca

NEMA REČI UTEHE: Na severu Kosova u subotu Dan žalosti

Crna Hronika -
Lokalne samouprave četiri opštine dogovorile su se da se 12. april proglasi Danom žalosti na teritoriji tih opština zbog saobraćajne nesreće u kojoj su nastradali V.G (46), V.S (46), V.D ( 37) i dvoje maloletne dece od 13 i šest godina

ZVEČAN - Na teritoriji opština Leposavić, Kosovska Mitrovica, Zubin Potok i Zvečan u subotu će biti Dan žalosti zbog pogibije pet osoba u saobraćajnoj nesreći kod Srbovca, dogovorili su se večeras predstavnici lokalnih samouprava na severu Kosova.

Lokalne samouprave četiri opštine dogovorile su se da se 12. april proglasi Danom žalosti na teritoriji tih opština zbog saobraćajne nesreće u kojoj su nastradali V.G (46), V.S (46), V.D ( 37) i dvoje maloletne dece od 13 i šest godina.

Saobraćajna nesreća se dogodila na magistralnom putu Kosovska Mitrovica - Leposavić u mestu Savina stena kod Srbovca u opštini Zvečan na severu Kosova.

Ministar bez portfelja zadužen za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin uputio je predsedniku opštine Leposavić Draganu Jablanoviću telegram saučešća

- U neverici sam primio vest o nesreći koja je zadesila opštinu Leposavić. Gubitak petoro ljudi jedne porodice, u jednom danu je tragedija za koju se ne mogu naći reči utehe, kaže se u Vulinovom telegramu saučešća.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja