Nenad Milijaš: Prolazimo!
Foto: Saša Pavlić

Kapiten otpisao Ukrajince

Nenad Milijaš: Prolazimo!

Fudbal -
Naše šanse nisu velike s obzirom na rezultat iz Odese, ali igramo pred našim navijačima, a to mnogo znači - rekao je Nenad Milijaš

Nema predaje.Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš obećava veliku borbu i zalaganje svih igrača u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope sutra protiv Černomoreca (20.30).- Verujem da možemo pobediti s rezultatom 2:0 ili 4:1! Pružićemo maksimum da prođemo u narednu rundu. Naše šanse nisu velike s obzirom na rezultat iz Odese, ali igramo pred našim navijačima, a to mnogo znači - rekao je Nenad Milijaš.Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović još nije odlučio hoće li zaigrati s jednim ili dva napadača u timu. Pored Filipa Kasalice i Abiole Daude, za startnih 11 konkurisaće i Stefan Mihajlović. Izvesno je da će na mestu štopera zaigrati Novak Martinović, i to u paru s Darkom Lazićem. Vezni red je rezervisan za Miloša Ninkovića, Aleksandra Kovačevića, Nenada Milijaša i Vukana Savićevića.(A. R.)

U nedelju u IvanjiciFK Crvena zvezda obavestio je juče svoje navijače da utakmica prvog kola Superlige protiv Javora u Ivanjici nije odložena i da će biti igrana sa početkom u 18.00 časova. Karte za ovaj meče biće prodavane i na Marakani u petak i subotu, a koštaće 400 dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track