NESREĆA KOD BOGOSLOVIJE: Taksista umro za volanom, pa izazvao udes?
Foto: Printscreen Pink

Bandera zaustavila automobil

NESREĆA KOD BOGOSLOVIJE: Taksista umro za volanom, pa izazvao udes?

Crna Hronika -
Udes se dogodio nešto pre 8, a ekipa Hitne pomoći konstatovala je smrt muškarca, dok su dve žene, od 49 i 47 godina u drugim kolima, zadobile povrede glave koje nisu opasne po život

BEOGRAD - Jedan muškarac od oko 70 godina preminuo je, a dve žene su povređene u sudaru koji se jutros dogodio kod Bogoslovije u Beogradu, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Udes se dogodio nešto pre osam časova, a ekipa Hitne pomoći konstatovala je smrt muškarca, dok su dve žene, od 49 i 47 godina, koje su bile u drugim kolima, zadobile povrede glave koje nisu opasne po život.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura potvrdila je da je poginuo vozač taksija, muškarac star oko 70 godina, i da je on najverovatnije preminuo u toku vožnje. Naime, pretpostavlja se da je muškarac taksista preminuo pre sudara, za volanom i izazvao udes. Povređene žene prebačene su u Urgentni centar, a telo preminulog starijeg muškarca na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

Očevici kažu da se "fijat" nekontrolisano kretao, da je potom udario u "tojotu" u kojoj su bile dve žene, posle čega se popeo na trotoar gde ga je konačno zaustavila bandera. Pravo je čudo, kažu očevici, da niko od brojnih pešaka nije povređen.

Tramvaji 3 i 12 bili u zastoju, saobraćaj normalizovanTramvaji na linijama 3 i 12 bili su u zastoju jutros od 8.05 do 9.20 časova, zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila kod Bogoslovije. Zastoj je otklonjen, a saobraćaj u tom delu grada normalizovan, istakli su u toj službi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track