MINA POSLALA SMS: Odlazim daleko, nećemo se više videti!
Foto: Facebook

Potraga za nestalom manekenkom Minom Milenković!

MINA POSLALA SMS: Odlazim daleko, nećemo se više videti!

Crna Hronika -
Prema rečima jedne od njenih drugarica za Minom još uvek bezuspešno tragaju njeni prijatelji, članovi porodice i Minin dečko

BEOGRAD - Za manekenkom Minom Milenković već 24 sata tragaju porodica i prijatelji. Ona je poslednji putviđena kod splava "River" na Savskom keju.

Kako saznajemo u MUP Srbije nestanak Mine Milenković je prijavljen policiji koja sprovodi operativne radnje.

"Ona je poslednji put viđena 22. oko 02 i 50 minuta na keju na Novom Beogradu. Za sada nemamo više informacija. Policija za njom intenzivno traga", rečeno nam je u MUP-u.

Kako Kurir saznaje Mina se kobne večeri posvađala sa dečkom na "Riveru", posle čega je otišla sa splava. Ona je poslala bivšem dečku poruku "Nećemo se više videti, odlazim daleko", a zatim je isključila telefon i otišla u nepoznatom pravcu.

Policija je na nogama i ispituje sve tragove koji bi mogli da dovedu do informacije o nestaloj Mini Milenković.

Prema rečima jedne od njenih drugarica za Minom još uvek bezuspešno tragaju njeni prijatelji, članovi porodice i Minin dečko.

"Svi je još tražimo. Nisu tačne informacije da je pronađena. Zaista ne znam gde bi mogla da bude i šta je moglo da joj se dogodi", kaže Minina drugarica Anđelina.

U potragu za manekenkom uključio se i pevač Saša Kovačević koji je na svojoj Fejsbuk stranici pozvao sve koji imaju bilo kakvu informaciju da jave.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track