NEUSTRAŠIV: U invalidskim kolicima skočio s litice bandžijem!
Foto: Redit, Invalidska Kolica

Isporacija mnogima

NEUSTRAŠIV: U invalidskim kolicima skočio s litice bandžijem!

Ludi svet -
Rajli Martin suočio se sa svojim strahom od visine i sa litice skočio bandžijem

Kanađanin Rajli Martin (21), koji je nakon saobraćajne nesreće ostao vezan za invalidska kolica, postao je prava internet senzacija nakon što se suočio sa svojim strahom od visine i sa litice skočio bandžijem.

Skoro hiljadu ljudi je postavilo komentare podrške i divljenja na njegovom Redit profilu na koji je okačio fotografije svog poduhvata. Uprkos vezanosti za kolica, Martin je nastavio da se bavi sportovima poput košarke, tenisa i ragbija, a jedno od njegovih najvećih dostignuća je pobeda u polumaratonu u invalidskim kolicima.

Mnogi su Martinov bandži skok videli kao inspiraciju, a jedan od posetilaca njegovog profila ga je pitao:"Zašto si morao da budeš u kolicima prilikom skoka? Zar nije bilo lakše to uraditi bez njih? Martin je odgovorio: "Rekli su mi da je ovako lakše. Mislim da bi mi i bilo neudobnije da su mi noge bile slobodne, nego ovako kad su bile pričvršćene uz stolicu.

Mladi Kanađanin pored bavljenja različitim sportovima voli da se vozi u svom Mustangu iz 1966. u kome učestvuje i u trkama.

http://www.youtube.com/watch?v=uJbprq0qJj0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track