NEVERICA: Igrači Zvezde u šoku zbog sukoba čelnika!

Zvezdine pripreme

NEVERICA: Igrači Zvezde u šoku zbog sukoba čelnika!

Fudbal -
Fudbaleri u neverici pratili vesti o svađi Džajića i Čovića

Neverica ko kad je umro Tito.Tuča Dragana Džajića i Nebojše Čovića izazvala je muk i nevericu kod igrača Crvene zvezde, koji se u Antaliji pripremaju za nastavak sezone. Šaketanje, koje u ovo doba godine više priliči nervoznim igračima na pripremama nego funkcionerima u toplim kancelarijama, ekipu je razoružalo i ostavilo je bez stava.

Suvišno je bilo upozorenje stručnog štaba da za medije ne komentarišu događaj u klupskim prostorijama, jer i bez toga nisu znali šta da kažu o tuči. Oba funkcionera poznata su im samo iz priča i medija, a njihova duga netrpeljivost potpuna im je novost.

Ipak, krajem jučerašnjeg dana atmosfera među igračima podigla se kad su iz Beograda počele da stižu vesti o pomirenju dvojice čelnika. Posle Jovanovićevog odstranjivanja s priprema zbog pijanstva i incidenta Džajić-Čović, igrači se nadaju dolasku mirnijih dana.(D. P.)

Stigao Gatuzo iz HondurasaReprezentativac Hondurasa Luis Garido dolazi u Crvenu zvezdu iz Olimpije, drugoplasiranog tima iz tamošnjeg prvenstva. Garido igra na poziciji zadnjeg veznog, ima 22 godine, karakterišu ga brzina i izdržljivost, a nadimak mu je Gatuzo. Ugovor sa Zvezdom potpisaće na šest meseci kao pozajmljeni igrač, sa opcijom otkupa.

Nova pobedaNa još jednoj proveri u Antaliji crveno-beli su bili bolji od protivnika. Savladan je četvrtoligaš iz Nemačke Berlin Atletika sa 1:0, golom Nenada Milijaša u 30. minutu. Trener Aleksandar Janković podelio je ravnopravno minutažu svim igračima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track