NEVEROVATNO: Njujorčaninu metro prešao preko glave, on preživeo!
Foto: AP

Prevario smrt

NEVEROVATNO: Njujorčaninu metro prešao preko glave, on preživeo!

Ludi svet -
Mala grupa putnika na peronu pokušala je vikanjem i gestikulacijama da do znanja vozaču da zaustavi voz, ali on to nije uspeo da učini na vreme i prešao je preko muškarca na šinama

NJUJORK - Šokantan trenutak u kojem metro prelazi preko jednog muškarca na šinama snimljen je kamerom mobilnog telefona i za kratko vreme je postao popularan na internetu.

Putnici koji su čekali voz na peronu podzemne železnice u Njujorku, pokušali su da pomognu muškarcu koji se nalazio na šinama i vikao. Međutim, kad je voz prišao peronu, sve što su mogli da učine bilo je da užasnuto okrenu glavu.

Incident se dogodio još 28. decembra 2013. godine, ali je snimak, tek prošle nedelje, objavio prijatelj osobe koja je sve snimila. Na videu se mogu videti dvojica putnika kako skaču na šine i pomažu muškarcu koji viče. Pozvali su i osobu koja je sve snimala da im pomogne kako bi ga podigli na sigurno, ali je snimatelj odbio da to učini.

Voz je u tim trenucima već prilazio peronu, a dvojica muškaraca popela su se nazad na peron, na sigurno. Mala grupa putnika na peronu pokušala je vikanjem i gestikulacijama da do znanja vozaču da zaustavi voz, ali on to nije uspeo da učini na vreme i prešao je preko muškarca na šinama.

Srećom, muškarac je preživeo. Snimatelj događaja, međutim, morao je da opravda razlog zbog kog nije hteo da pomogne dvojici putnika u podizanju unesrećenog muškarca, pa je na jednoj društvenoj mreži napisao kako je bio pijan i da je to bio razlog.

Portparol MTA (Metropolitan Transport Authority) naglasio je da je snimatelj postupio ispravno i ponovio da u tim slučajevima treba potražiti službenu osobu ili policiju. Problem je što u 3.15 sati ujutro nije bilo ni jednih, niti drugih. Muškarac koji je preživeo nalet voza, prebačen je u bolnicu na mentalno lečenje.

http://www.youtube.com/watch?v=iC7Or5Z6QVM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track