NIJE KOD NAS: Rusija ne zna gde se nalazi Janukovič !?
Foto: Kurir štampano

U zemlju propao

NIJE KOD NAS: Rusija ne zna gde se nalazi Janukovič !?

Planeta -
Sigurno znam da Janukovič nije u Rusiji i po mom skromnom mišljenju Rusija mu neće dati azil, rekao je Mihail Margelov koji predvodi komitet za međunarodne poslove ruskog parlamenta

MOSKVA - Ruska lokalna televizija RBK-TV (biznis kanal), javila je da je ukrajinski predsednik Viktor Janukovič, kojem je parlament izglasao opoziv, došao u Moskvu u utorak, dok je televizija RBK javila da je on danas stigao u odmaralište Barvika nedaleko Moskve.

Putinov porparol Dmitrij Peskov je rekao za rusku agenciju Interfaks da nema nikakvu informaciju takve vrste, preneo je AFP.

Ruski parlamentarni poslanik Mihail Margelov je rekao da je siguran da se Janukovič nalazi van Rusije.

"Sigurno znam da Janukovič nije u Rusiji i po mom skromnom mišljenju Rusija mu neće dati azil", rekao je za televiziju "Raša tudej" Margelov koji predvodi komitet za međunarodne poslove ruskog parlamenta.

Margelov je situaciju u Ukrajini opisao kao većinom haotičnu i izrazio nadu da će 25. maja Ukrajinci imati demokratske izbore, u evropskom stilu.

Ukrajinsko tužilaštvo je takođe danas saopštilo da ima informacije koje naznačuju da se Janukovič nalazi u Ukrajini a da vlasti nastavljaju potragu za njim, prenela je francuska agencija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track