NIKO LUĐI OD NJEGA: Obmotao ćebence oko glave i zapretio Tobleroneom da će oteti avion!
Foto: Reuters

Neobična otmica

NIKO LUĐI OD NJEGA: Obmotao ćebence oko glave i zapretio Tobleroneom da će oteti avion!

Ludi svet -
Anti Oskari Manselius (23) iz Finske, obmotao je dva ćebenceta iz ekonomske klase oko glave, a treće nosio kao ogrtač, kada je počeo da vitla Tobleroneom "kao mačem" i krenuo ka kokpitu

Jedan Finac pokušao je da izvede "otmicu" aviona koristeći štanglu Tobleronea kao 'mač' zahtevajući da putuje u Soči, kako bi gledao Zimsku Olimpijadu.

Anti Oskari Manselius (23) iz Finske, obmotao je dva ćebenceta iz ekonomske klase oko glave, a treće nosio kao ogrtač, kada je počeo da vitla Tobleroneom "kao mačem" i krenuo ka kokpitu.

Manselius je takođe lažno zapretio bombom na letu iz Amsterdama do Hong Konga 14. februara i rekao da će oteti avion. On je rekao da nije kriv za svoje ponašanje pred sudom u četvrtak i da je samo pokušavao da zabavi druge putnike zbijajući šale.

Dve stjuardese svedočile su na sudu.

"Bio je besan. Mislila sam da će ugroziti letelicu", rekla je jedna.

Ipak, ona je dodala da putnik nije bio nasilan i da je samo vitlao pomenutim Tobleroneom. Ipak, Manseliusu su prema naređenju kapetana stavljene lisice.

Još jedan putnik iz Finske, bivši policajac i trener posade aviona, stavio je lisice Manseliusu uz pomoć menadžera osoblja. Nakon što je doručak poslužen, Manselius je zaspao, a uhapšen je u Hong Kongu i poslat u psihijatrijski centar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track