Nikolić poželeo sreću srpskim olimpijcima

ispraćaj

Nikolić poželeo sreću srpskim olimpijcima

Ostali sportovi -
Nikolić je sportistima uručio zastavu Srbije, koju će na svečanoj ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u petak nositi teniser Novak Đoković
1 / 10 Foto: Fonet

BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić primio je srpske olimpijce predvođene predsednikom nacionalnog olimpijskog komiteta (OKS) Vlade Divcem i poželeo im sreću na predstojćeim Igrama u Londonu.

Nikolić je sportistima uručio zastavu Srbije, koju će na svečanoj ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u petak nositi teniser Novak Đoković.

"Ispunjavanje olimpijske norme već je veliki uspeh, voleo bih da nas obradujete kao što ste to činili i ranije. Nadam se da ćete nam doneti medalje da imamo čemu da se radujemo. Srbija će pratiti sva vaša takmičenja i radovaće se svakom vašem uspehu. Želim vam sreću, Srbija je uz vas", rekao je Nikolić.

Predsednik OKS podelio je sportistima amajliju sa Pančićevom omorikom.

"Ostalo je još samo četiri dana do događaja kojeg čekamo četiri godine. Ponosni smo što predstavčljamo olimpijski tim Srbije. Svaki tim ima svoje prepoznatljive simbole, zato smo odlučili da našim sportistima poklonimo ovu amajliju. Neka vam ona donese uspeh i neka vas podseti odakle potičete. Nikada ne zaboravite, snaga je u nama", poručio je Divac.

Kapiten vaterpolo reprezentacije Vanja Udovičić zahvalio je na poklonima i lepim željama i izrazio nadu da će sportisti ispuniti očekivanja nacije.

"Sa velikim entuzijazmom odlazimo na Olimpijske igre. Ono što je Pančićeva omorika u prirodi, to smo mi u sportu. Nadam se da ćemo doneti što više medalja", rekao je Udovičić.Olimpijski tim Srbije u utorak ujutro čarter letom putuje u London.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track