Nikolić u sredu sa demokratama
Foto: Tanjug

Formiranje Vlade Srbije

Nikolić u sredu sa demokratama

Politika -
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je na konsultacijama sa Srpskom naprednom strankom da je zbog izuzetno teške ekonomske i socijalne situacije u zemlji potrebno što pre formirati Vladu

BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić počeo je danas konsultacije sa predstavnicima parlamentarnih stranaka u vezi formiranja nove Vlade, sastankom sa delegacijom izborne liste Pokrenimo Srbiju, a nastaviće ih u sredu, razgovorom sa delegacijom partija okupljenih oko Demokratske stranke, saopšteno je iz kabineta šefa države.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je na konsultacijama sa Srpskom naprednom strankom da je zbog izuzetno teške ekonomske i socijalne situacije u zemlji potrebno što pre formirati Vladu kojoj će prvi prioritet biti otvaranje novih radnih mesta, stvaranje povoljnijeg poslovnog ambijenta i privlačenje novih domaćih i stranih investitora.

Predsednik Srbije danas je počeo konsultacije sa parlamentarnim strankama o formiranju Vlade Srbije, a prvo je razgovarao sa predstavnicima koalicije Pokrenimo Srbiju, čiju je delegaciju predvodio vršilac dužnosti predsednika SNS-a Aleksandar Vučić.

Tokom sastanka sa delegacijom izborne liste Pokrenimo Srbiju, koju je predvodio vršilac dužnosti predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, Nikolić je ocenio da je ekonomska i socijalna situacija u Srbiji izuzetno teška i da je zbog toga potrebno što pre formirati Vladu.

Toj Vladi će prioritet u radu biti otvaranje novih radnih mesta, stvaranje povoljnijeg poslovnog ambijenta i privlačenje novih domaćih i stranih investitora, izjavio je Nikolić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track