Nikolić: Vlast ne zna šta da radi

Izbori

Nikolić: Vlast ne zna šta da radi

Politika -
Lider SNS-a okupljenima u Novoj Varoši poručio da u državi golih i bosih, gladnih i žednih, siromaštvo svima tovari istu muku - i Srbima i Bošnjacima i pripadnicima drugih nacionalnih manjina

PRIJEPOLJE - Srbija je zemlja siromaštva, velikih nepravdi i zemlja u kojoj samo vlast ne zna šta treba da se čini kako bi se to stanje promenilo, rekao je u Novoj Varoši predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić.

Nikolić je okupljenima na novoizgrađenom mostu na Limu u centru grada poručio da u državi golih i bosih, gladnih i žednih, siromaštvo svima tovari istu muku - i Srbima i Bošnjacima i pripadnicima drugih nacionalnih manjina.

"Vlast se zadužuje za potrošnju, za penzije i plate policiji, vojsci i sudijama a ne da se podižu fabrike. A sve te dugove vraćaće oni koji rade i po dve smene i budu srećni ako, kad podvuku crtu, ostanu na nuli", rekao je Nikolić na skupu u okviru kampanje za izbore 6. maja.

On je naveo da je SNS bolja od onih koji su sada na vlasti i da SNS zna da 6. maja tovari sebi veliki teret na leđa -siromaštvo, prezaduženost države, kriminal i korupciju.

"Zato vas molim da 6. maja vrlo ozbiljno priđete ovim izborima. Znate s kim imate posla. Ne dajte da pokradu jer je to jedini način da dobiju izbore. Vidite koliko im traje kampanja, a analize kažu da nam se uopšte nisu primakli", rekao je Nikolić.

Nikolić je dodao da je Srbija kuća koja ima dvoja vrata, i za Rusiju i za Evropsku uniju i da Srbija hoće rusko tržište, ali i nemački kapital i investicije u Dunav, Savu, u srpska sela.

"Boris Tadić više neće moći da računa na glasove Bošnjaka u ovom delu Srbije jer je sa Demokratskom strankom napravio problem bošnjačkoj nacionalnoj zajednici a odbornici SNS i Bošnjačke narodne stranke (BNS) odlučivaće ko će dalje voditi ove opštine", rekao je Mujo Muković, predsednik BNS koja je koalicioni partner SNS.

Nikolić je pre Nove Varoši posetio Sjenicu. Posle posete manastiru Mileševa Tomislav Nikolić je posetio i opštinu Priboj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track