NIKOLIJA BRANI MAMU: Vesna je bolja riba i od Merilin Monro!
Foto: Damir Dervisagic

Ima šta da pokaže i u 56. godini

NIKOLIJA BRANI MAMU: Vesna je bolja riba i od Merilin Monro!

Stars -
Moja mama odlično izgleda. Bolja je riba i od Merilin Monro. To sam shvatila još kad sam htela da se tetoviram. Prvo sam u glavi imala legendarnu MM, a onda sam shvatila da je moja majka bolja od nje i istetovirala sam nju, rekla je pevačica

Nikolija Jovanović, ćerka Vesne Zmijanac, ne vidi ništa loše u tome što je njena majka došla na snimanje novogodišnje emisije došla bez ičega ispod providne bluze.

Jovanovićeva se na snimanju novogodišnjeg programa „DM sat“ televiziji osvrnula na provokativnu Vesninu toaletu, rekla da njena majka i te kako još uvek ima šta da pokaže iako ima 56 godina.

"Moja mama odlično izgleda. Bolja je riba i od Merilin Monro. To sam shvatila još kad sam htela da se tetoviram. Prvo sam u glavi imala legendarnu MM, a onda sam shvatila da je moja majka bolja od nje i istetovirala sam nju. Mama i ja ne pričamo o poslu i scenskim nastupima, a ni o garderobi. Samo bi falilo da idemo po kući i još to komentarišemo"m rekla je Nikolija.

Nikolija je za kratko vreme od kad se pojavila na domaćoj sceni izazvala mnogo kontroverzi. Prvo su je spajali sa Milanom Stankovićem, a onda i sa Nikolom Rađenom, vaterpolistom koji je oženjen sa Anom Kokić.

"Ma, zaljubljena sam u Milana! Šalim se, naravno, mi smo samo prijatelji. Retko pričam o privatnom životu, ali konkretno me je najviše pogodila priča vezana za Rađena. S Anom se inače ne poznajem, videla sam je jednom u nekom klubu, iz daljine", rekla je Jovanovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja