Nina Badrić raznežila Beograđane
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Digla na noge prepuni Sava centar

Nina Badrić raznežila Beograđane

Stars -
Popularna hrvatska pevačica pevala svoje najveće hitove, a društvo na sceni pravili joj kolege Petar Grašo i Mirza Šoljanin
1 / 5 Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Miljenica publike.Jedna od najvećih regionalnih zvezda Nina Badrić održala je sinoć koncert pred prepunom salom Sava centra. Publiku je već od druge pesme digla na noge, a ostavila je u suzama. Kao gosti koncerta nastupili su Petar Grašo i Mirza Šoljanin, s kojim pevačica ima duet „Duše su se srele“.Noć puna ljubaviUz posebnu scenografiju, Badrićeva je koncert počela pesmom „Čežnja“ i raznežila gotovo sve prisutne, a potom im se obratila.- Moj prvi nastup u Beogradu bio je upravo na ovom mestu. Od tada se štošta promenilo, neki su se tad sastali, neki rastali, dok je neke moja pesma doživotno spojila. Želim vam noć punu ljubavi - rekla je, između ostalog, elegantno odevena hrvatska pop zvezda.Koncert je nastavila novom pesmom s poslednjeg albuma „Nebo“, a već na prve taktove prisutni su stali na noge i do kraja koncerta nisu stali. Pevali su se hitovi „Takvi kao ti“, „Dodiri od stakla“, „Neka te voli“...I poznati uživaliU publici je preovladavala ženska populacija, a u prvim redovima bilo je i poznatih ličnosti. Numere poznate umetnice došli su da čuju voditelj Boško Jakovljević, glumica Kalina Kovačević, pevač Danijel Pavlović, bivša manekenka Marija Tarlać, pevačica Mina Kostić i mnogi drugi.

Danijel Pavlović
Danijel Pavlović

Marija Tarlać
Marija Tarlać

Kalina Kovačević
Kalina Kovačević

Kalina KovačevićNINA JE BOŽANSTVENAPopularni TV voditelj Boško Jakovljević za Kurir je izjavio da mu je Nina omiljena pevačica, a Kalina Kovačević rekla nam je da je „svaka pesma koju otpeva umetnost“.- Nina je božanstvena i ostvaruje divan spoj s publikom - kazala je glumica i dodala da joj je omiljena pesma „Čežnja“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja